Online könyvelés igényesen

 

Úgy érzi, minden az Ön vállát nyomja? – A hatékony online könyvelési és vállalatirányítási rendszerrel tovább növelheti sikereit!

 

Sokan valósággal beleszeretnek a lehetőségbe, hogy minden információt egy helyen látva könnyebben tudják meghozni a döntéseiket. Akarja látni, hogyan?

Igényes könyvelés: online rendszer, ami többet ad, mint gondolná

Naprakész és biztonságos lehetőséget kínálunk arra, hogy átlássa és frissen tartsa cége minden pénzügyi folyamatát. Könyvelőirodánk abban ad többet, mintha saját főkönyvelője lenne, hogy éjjel-nappal bárhonnan egy felületen láthat mindent, és bármikor készen állhat egy NAV ellenőrzésre is.
Pontos, precíz automatizált folyamatokkal, időt nyer és növeli a hatékonyságot.

Tudjon meg erről többet! Kérem, keressen: Kerekes Zoltán +36 70 3818387 vagy kérjen további információt!

 

További információt kérek a részletekröl!

 

Könyvelés Budapest – kifejezetten kis és közepes méretű cégek, kft.-k számára

Kft könyvelés online kapcsolattal, a legmodernebb eszközökkel: ha Ön most nem kíván egy teljes vállalatirányítási rendszerbe beruházni, de szeretné, hogy egy pontos naprakész könyvelési rendszer támogassa a döntési folyamatait, akkor ez Önre lett szabva!

Minden határidő, minden feladat legyen egy helyen!

Több mint könyvelés, egy felületen naprakészen látja cége minden folyamatát:

Könyvelőirodánk professzionális, naprakész irányítási megoldást kínál Önnek

Tartsa kézben az összes folyamatot és egy online vállalatirányítási rendszeren keresztül Ön mindenről pár kattintással képben lesz. Látja számláit, vevőtartozásait, ÁFA egyenlegét, eredményeit.

Tegyen szert a sERPa 3.0 vállalatirányítási rendszerre, és könyvelőirodánk elkészíti teljes könyvelését. Sokkal olcsóbb és gazdaságosabb, mintha mindent külön tartana nyilván, emellett gyorsabban kap releváns információt a döntéseihez.

Modulonként építhető, így csak annyi részt használ belőle, amennyire szervezetének feltétlenül szüksége van, mentesül minden felesleges költségtől.

Választhat hozzá saját szakmai modulokat is, amivel az értékesítést, vevőkezelést, gyártási és szállítási folyamatokat tudja könnyebbé tenni, irányítani és rendszerbe illeszteni.

KEDVEZŐ KÖNYVELÉS AJÁNLATUNK:

Online könyvelési és vállalatirányítási rendszer, mindössze egy számlázó modul áráért

Ha cége csak a számlázó modult vásárolja meg és használja az együttműködésünkkel segítünk a rendszerbe való átállással. Mi ugyanabban az adatbázisban rögzítjük költségszámláit, banki kivonatait, egyéb bizonylatait és elkészítjük a teljes könyvelését. Így gyakorlatilag a teljes vállalatirányítási rendszerre szert tesz.

ERP rendszer – az igényes cégvezetetésért:

  • Magas szakmai színvonal – professzionális könyvelési szolgáltatást kap, mely illeszkedik az Ön kívánalmaihoz
  • Rugalmas – Ön csak pénzügyi ügyviteli teendőinek tetszőleges részét látja el saját maga, az együttműködés rugalmasan alakítható
  • Személyes támogatás – munkatársaink tanácsadással és online segítségnyújtással segítik munkáját a rendszer bevezetésében és használatában
  • Akár felére is csökkentheti könyvelési költségét a hagyományos könyveléshez képest. Amennyiben a cégének nagy a számlaforgalma és pénzügyi ismeretekkel rendelkező munkatársai a teljes banki, pénztári, és számlaforgalmat rögzítik a rendszerben, akár 50%-ot is megtakaríthat a könyvelési díjból a hagyományos, kézi könyveléshez képest.
  • Átlátható – munkatársainkkal közösen használja az adatbázist, így mindenben képen marad, minden folyamatot lát, szinte jobban, mintha saját belső jelentéseire kellene várnia.

Adatai biztonságos helyen maradnak

Az adatbázis lehet az Ön saját szerverén, vagy a mi szerverünkön. Utóbbi esetben magas színvonalú IT üzemeltetést és távoli hozzáférést biztosítunk. Az adatbiztonságra kiemelt figyelmet fordítunk.

Akár felére is csökkentheti könyvelési költségét a hagyományos könyveléshez képest

Amennyiben a cégének nagy a számlaforgalma és pénzügyi ismeretekkel rendelkező munkatársai a teljes banki, pénztári, és számlaforgalmat rögzítik a rendszerben, akár 50%-ot is megtakaríthat a könyvelési díjból a hagyományos könyvelő irodák kézi könyveléséhez képest.

Kérjen több információt könyvelés, adótanácsadás szolgáltatásunkról!

 

További információt kérek a részletekröl!

 

 

Garanciavállalás

Az adatbázissal, minden felvitt információval, mindig és minden esetben Ön rendelkezik, az saját tulajdona marad. Az adatok titkosak, csak az férhet hozzá, akinek erre Ön meghatalmazást ad.

Nem veszíthet semmit, csak nyerhet: időt, alapos ellenőrzést és azonnali, látható eredményeket.

 

Rólunk mondták:

„…Immáron harmadik éve állok a Riho Magyarország Kft. alkalmazásában és a munkám részeként napi szinten több alkalommal veszem igénybe az EuroStandard Hungary Kft. által biztosított sERPa 3.0 vállalatirányítási rendszert. A felület könnyen kezelhető, minden számunkra lényeges információ könnyen elérhető és egy esetleges probléma felmerülése esetén az Eurostandard munkatársai gyors, szakszerű segítséget nyújtanak. Cégünk minden alkalmazottjának nevében is csak ajánlani tudom mindenkinek…”

Varga Csanád
irodavezető

 

További részletekért kérem töltse ki az alábbi űrlapot.

Kitöltést követően 1-2 munkanapon belül megkeressük Önt.

[easy_contact_forms fid=1]